Kinderboeken over paarden & pony

Kinderboeken over paarden zijn vooral populair onder de fans van paarden. Verhalen over avonturen op de manege of een spannend verhaal over pony's! Bijvoorbeeld met de serie over Manege de Zonnehoeve! Dit zijn boeken over avonturen op de manege met verschillende pony´s. Met in ieder boek een andere pony.  

Of wat dacht je van de kinderboekenserie Droompaarden? Ook in deze boeken gaat het over paarden en de avonturen op de manege. Kinderen die vaak op de manege zijn, of gewoon van paarden en pony´s houden, zijn dit natuurlijk herkenbare verhalen. Maar pas op, straks willen ze ook een paard. Dus zorg dat je ze vermaakt met deze boeken, zodat je ze met iets anders bezig kunt houden.

Met deze kinderboeken over paarden en pony's score jij punten bij de paardenfans!

Sorteer op
 • Manege de Zonnehoeve - De Snelle Pony - Gertrud Jetten
  Manege de Zonnehoeve - De Snelle Pony - Gertrud Jetten

  In dit nieuwste deel in de serie Manege de Zonnehoeve lezen we het verhaal van Kareltje. Hij wil dolgraag racen, maar mag alleen de gezelschapspony zijn van de echte racepaarden.

  € 10,99
 • Manage de Zonnehoeve - De wilde pony - Gertrud Jetten
  Manage de Zonnehoeve - De wilde pony - Gertrud Jetten

  Op de Zonnehoeve wonen zeven heel bijzondere pony's. De een is heel lief en de ander heel ondeugend, de een kan goed springen en de ander is nooit bang. Een kinderboek als zelfleesboek voor de paardenfans vanaf 7 jaar!

  € 10,99
 • 7+ boek

  Heksje Lilly - En de piepkleine Pony- Knister
  Heksje Lilly - En de piepkleine Pony- Knister

  Lilly's broertje Leon is ziek en hij verveelt zich. Wat hij heel graag zou willen is een pony om hem gezelschap te houden. Een echte pony in huis? Dat kan toch helemaal niet!

  € 9,99
 • De liefste pony - Gertrud Jetten
  De liefste pony - Gertrud Jetten

  Dit nieuwe boek in de serie ‘Manege de Zonnehoeve’ gaat over de brave leerpony Dexter, die erg veel van zijn baasje houdt. Helaas wordt zij, net als al zijn vorige baasjes, te groot voor hem en moet ze Dexter verkopen.

  € 10,99
 • Droompaarden deel 5 Vertrouwen in je paard - Gertrud Jetten
  Droompaarden deel 5 Vertrouwen in je paard - Gertrud Jetten

  Vertrouwen in je paard is het vijfde boek over Emma, die met behulp van paardenbeeldjes naar een andere wereld kan reizen, de wereld van dat pa

  € 12,99
Sorteer op
© 2022 - 2023 Kinderboekenland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel