Leren & ontdekken

Stimuleer de ontwikkeling van je kind met ons assortiment leerzame en leuke producten. Van educatieve spelletjes die de creativiteit en intelligentie bevorderen tot informatieve boeken die de kennis en vaardigheden van je kind vergroten.

Gratis inpakservice

Is het een cadeautje? Dan pakken we deze graag gratis voor je in!

Veilige betaalopties

Betaal o.a. met iDeal, Creditcard, PayPal of kies voor achteraf betalen via Klarna.

Hulp & advies

Wij helpen je graag! Neem eenvoudig contact met ons op of gebruik onze keuzehulp.

Zorgvuldig geselecteerde producten

Bij Kinderboekenland kiezen we onze producten zorgvuldig uit, zodat ze in de smaak vallen!

Zo beoordelen onze klanten ons

🦁 Kan ik je helpen?

Kan ik je helpen met het vinden van een leuk en geschikt kinderboek of een ander product? Zoek hieronder op bijvoorbeeld leeftijd, soort, onderwerp en meer! Heb je hulp of advies van ons nodig? Neem contact met ons op!

Knutsel tips & inspiratie

Lees alles
Kinderboekentips prentenboek over dieren voor kleuters

Prentenboeken over dieren voor kleuters

kinderboeken tips
In deze blog bespreken we drie prentenboeken over dieren voor kleuters, die geschikt zijn vanaf 3 jaar. De boeken zijn allemaal verkrijgbaar bij Kinderboekenland!
Hoe help je kinderen met leren? Tips

Hoe help je kinderen met leren? Bekijk onze tips!

Taalspelletjes
Kinderen leren op verschillende manieren en in verschillende tempo's. Maar hoe help je kinderen met leren? Het is belangrijk om een kind te helpen op een manier die bij hem of haar past. Hier zijn om te beginnen alvast enkele tips
Tiktok tips voor ouders, hoe ga je er mee om?

TikTok tips voor ouders: hoe ga je ermee om?

Leren lezen
TikTok is een populaire social media app onder kinderen. Maar hoe ga je als ouder om met het gebruik? Hoe zorg je dat ze TikTok veilig gebruiken? En hoe krijg je ze weer aan het lezen? Je leest het in onze TikTok tips voor ouders!

Ontdek de collectie leerzame producten voor kinderen op de basisschool!

Stimuleer de ontwikkeling van je kind met ons assortiment leuke en leerzame producten voor kinderen op de basisschool. Van taalspelletjes die de woordenschat en grammatica bevorderen tot kookboeken die kinderen leren over gezonde voeding en keukenvaardigheden.

Leerzame producten, voor ieder kind wat wils:

Onze selectie leerzame producten voor kinderen is zorgvuldig gemaakt. Wij bieden diverse soorten producten voor kinderen. Hiermee kun je ze ondersteunen bij de ontwikkeling op de basisschool. En dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Want ieder kind is anders. Omdat ze misschien al heel goed zijn in bepaalde dingen. Terwijl ze op andere gebieden zich nog verder kunnen ontwikkelen. Daarom is het ook belangrijk om te weten welke leerzame producten er bij je kind passen. We geven je graag uitleg over de verschillende leerzame producten. Zo weet jij precies wat je moet kiezen.

Taalspelletjes:

Kan je kind zich nog verbeteren op het gebied van taal? Zoals lezen, schrijven of spreken? Maar krijg je ze niet aan het lezen? Dan kun je het ook leuker maken. Dat doe je bijvoorbeeld met leerzame producten zoals taalspelletjes. Deze producten zijn beschikbaar op verschillende taalniveau's. Kijk naar de leeftijd of de groep op de basisschool om te bepalen welk product je het beste kunt kiezen. Er zijn daarnaast ook verschillende soorten taalspelletjes met ieder een ander leerdoel, zoals:

 • Leuke spelletjes om letters en klanken te leren
 • Woordspelletjes om de woordenschat te vergroten
 • Spelletjes om grammatica en spelling te oefenen

Leerzame producten voor leren rekenen en tellen:

Maakt je kind de eerste stappen naar goed leren rekenen en tellen? Dan kunnen leerzame producten zoals rekenboekjes en rekenspelletjes helpen bij de ontwikkeling. Vraag eerst wat ze moeilijk vinden. Hebben ze bijvoorbeeld moeite met bepaalde rekensommen  zoals breuken? Of willen ze nog stappen maken met de rekenafels? Dan kies je vervolgens een passend product die hierbij kan helpen, zoals:

 • Educatieve spelletjes om de basisprincipes van rekenen te leren
 • Oefenboeken om de rekenvaardigheden te versterken
 • Leuke spelletjes om te leren rekenen

Leren producten voor lezen en schrijven

Niet alleen taalspelletjes zijn goed voor de taalontwikkeling. Maar ook leuk leerzame producten zoals oefenboekjes kunnen helpen. Of een boek speciaal gericht op de ontwikkeling van lezen. Denk bijvoorbeeld aan leesboeken die passen bij het specifieke AVI leesniveau. Wij hebben diverse boekjes zoals:

 • Aantrekkelijke boeken om beginnende lezers te motiveren
 • Werkboeken om de leesvaardigheid te bevorderen
 • Leuke spelletjes om spelling te oefenen

Kinderkookboeken & kinderbakboeken 

Wil je liever samen iets leuks doen? Dan kun je ook lekker samen gaan koken of bakken uit een kook- of bakboek voor kinderen. Ze leren naast het koken of bakken, daarnaast ook nog eens lezen. Want ze moeten natuurlijk het recept kunnen volgen. Laat ze zelf het recept lezen en bespreek wat er in het boek staat. Hoeveel eieren moeten er bijvoorbeeld in? Ga samen de ingrediënten halen en laat ze deze zelf pakken. Daarna maken ze thuis de lekkerste recepten en kunnen ze genieten van wat ze helemaal zelf hebben gemaakt!

 • Eenvoudige recepten om samen met kinderen te koken en bakken
 • Leerzame boeken over gezonde voeding en keukenvaardigheden
 • Leuke spelletjes om kinderen te betrekken bij het koken

Leerzame boeken

Naast de leerzame producten om de taal- en rekenvaardigheden te ontwikkelen zijn er ook diverse andere leerzame boeken. Bijvoorbeeld over de natuur of de ruimte. Zo kunnen ze met de leerzame boeken voor kinderen precies leren over wat ze interessant vinden. Bijvoorbeeld:

 • Informatieve boeken over diverse onderwerpen, zoals natuur, geschiedenis en wetenschap
 • Boeken die de fantasie en creativiteit van kinderen stimuleren
 • Leerzame doeboeken die leren leuk en spannend maken


Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van elk kind. We kiezen leveranciers die kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel dragen.

Ontdek de leerzame producten voor kinderen:

Conclusie, bekijk waar je kind zich nog op kan ontwikkelen en kies een leuk spelletje of boek wat hierbij past. Dus kies voor leerzame producten voor kinderen die gericht zijn op deze leerdoelen:

 • Stimuleert de ontwikkeling van je kind op een speelse manier.
 • Verbreedt de kennis en vaardigheden van je kind.
 • Verhoogt de creativiteit en intelligentie van je kind.
 • Versterkt de band tussen ouder en kind.


Bestel vandaag nog de perfecte producten om je kind te helpen leren en ontdekken!

Rompompom rekenkwartet Kinderboekenland.nl

Ontdek al onze leerzame producten!

Wil je onze hele collectie leerzame producten bekijken? Bekijk onze zorgvuldig geselecteerde collectie!

Shop nu

Kinderboeken nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe producten, aanbiedingen en kinderboekentips? Meld je gratis aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Je kunt je natuurlijk op ieder moment weer afmelden.