Plaats je een bestelling bij Kinderboekenland? Dan krijg je van ons een e-mail met het verzoek om onze service, aanbod en producten te beoordelen. Beoordelingen zijn erg belangrijk voor een webwinkel. Zo kunnen andere bezoekers namelijk zien of ze te maken hebben met een betrouwbare webwinkel. Deze beoordelingen moeten natuurlijk wel betrouwbaar zijn. Daarom ontvangen alleen klanten die ook echt een bestelling hebben gedaan, een uitnodiging. Wij hebben gekozen om dit te doen via WebWinkelkeur. Zij hebben onze webshop gecontroleerd en zorgen ervoor dat er alleen echte beoordelingen worden geplaatst. Op deze pagina geven we je meer informatie over hoe dit werkt, maar ook welke persoonlijke informatie wij delen met WebwinkelKeur om dit mogelijk te maken.

Hoe verzamelen wij reviews / beoordelingen van klanten?

Wij vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven van onze producten en diensten. Onze reviews worden daarom op onpartijdige wijze beheerd door WebwinkelKeur. WebwinkelKeur heeft maatregelen genomen om de echtheid van reviews te garanderen. Je kunt lezen over deze maatregelen hier.
Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeaus gegeven.

Welke persoonlijke gegevens worden gedeeld met Webwinkelkeur?

We verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur, moet je een naam en e-mailadres opgeven. WebwinkelKeur deelt deze informatie met ons zodat we de review aan je bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert je naam ook op zijn eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting te geven op je review. Als wij je uitnodigen om een review achter te laten, delen wij je naam, e-mailadres en productinformatie met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze informatie alleen om je uit te nodigen een review achter te laten.

Welke technische en organisatorische maatregelen heeft Webwinkelkeur genomen om je persoonlijke gegevens te beschermen?

WebwinkelKeur heeft geschikte technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om gebruik te maken van derden voor het leveren van de service. Alle bovengenoemde garanties met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn ook van toepassing op de onderdelen van de dienst waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt. Klik hier voor de Privacy policy van WebwinkelKeur.

Tips ontvangen over kinderboeken?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 1 keer per maand houden we je op de hoogte met tips, nieuwe producten en meer. Je kunt je ieder moment weer uitschrijven.