Over Kinderboekenland.nl

Weg met die ipad, bestel een mooi kinderboek!

Kinderboekenland.nl logo vierkant

Veel kinderen hebben een taalachterstand. Kinderen zijn tegenwoordig snel geneigd om de ipad te pakken, in plaats van het lezen van een goed en leuk kinderboek. Terwijl lezen zo goed is voor de ontwikkeling van kinderen, voor nu en in de toekomst!

In 2022 is Kinderboekenland van start gegaan als  online boekhandel in kinderboeken. Onze missie is om het jou zo makkelijk mogelijk te maken om een leuk en goed kinderboek te vinden die past bij het leesniveau en de interesse van het kind. Bijvoorbeeld als cadeau voor je zoon, dochter, neefje, nichtje of kleinkind. Zo steel jij de show met een leuk cadeau, en stimuleer je het lezen en de taalvaardigheid! En we pakken je bestelling gratis voor je in!

Aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur.

Wij zijn aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. Dit keurmerk controleert of onze webwinkel aan de wettelijke eisen voldoet. Ook sturen zij jou namens ons een uitnodiging om een beoordeling te geven over je ervaringen met ons. Deze reviews worden gecontroleerd door WebwinkelKeur op echtheid en kunnen niet zomaar door ons worden verwijderd. Ook heeft WebwinkelKeur een geschillencommissie. Als we er samen niet uitkomen dan kun je je klacht hier indienen.

Bekijk voor meer informatie en de reviews van klanten op onze profielpagina: Kinderboekenland WebWinkelkeur.

Vragen?

Je kunt ons eenvoudig bereiken op de volgende manieren:

E-mail: info@kinderboekenland.nl

WhatsApp: stuur ons een berichtje en je krijg meestal dezelfde dag nog antwoord. 

Klik hieronder op de link en je kunt gelijk je bericht sturen:

 

Bedrijfsgegevens

Vestigingsadres (geen bezoekadres!)

Kinderboekenland

Keurenplein 41 - Unit E1213

1069 CD Amsterdam 

Kamer van  Koophandel: 88000826
BTW nummer: NL004522141B64

Retouradres:

Kinderboekenland

Postbus 442

2130AK Hoofddorp

Tips ontvangen over kinderboeken?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 1 keer per maand houden we je op de hoogte met tips, nieuwe producten en meer. Je kunt je ieder moment weer uitschrijven.