Gymtas kind heckbo

Gymtassen voor kinderen zijn onmisbaar voor kinderen die naar school gaan. Ze moeten groot genoeg zijn om alle gymkleding en -schoenen in kwijt te kunnen, maar ook praktisch en betaalbaar zijn. In deze blog bespreken we de voordelen van een gymtas voor kinderen en bekijken we de gymtassen van het Duitse merk Heckbo.

Voordelen van een gymtas voor kinderen

Een gymtas biedt een aantal voordelen voor kinderen:

  1. Gemak: Een kindergymtas maakt het voor kinderen makkelijk om hun gymkleding en -schoenen mee te nemen naar school. Zo hoeven ze deze spullen niet in hun gewone rugzak te stoppen, wat onhandig kan zijn.
  2. Hygiëne: Een aparte kindergymtas helpt om de gymkleding en -schoenen van kinderen schoon te houden. Zo voorkom je dat deze spullen besmet raken met bacteriën of schimmels.
  3. Makkelijk op te bergen: deze Heckbo gymtassen voor kinderen kun je gemakkelijk opbergen. Vouw ze op en berg ze op.

 

Heckbo gymtas zeemeermin

Gymtassen voor kinderen van Heckbo

De gymtassen van Heckbo zijn gemaakt van polyester en gerecycled katoen. Dit is een materiaal dat van hoge kwaliteit is. De tassen zijn verkrijgbaar in een ruime keuze aan thema's, zodat er voor elk kind een passende tas te vinden is.

De gymtassen van Heckbo hebben de volgende kenmerken:

  1. Ruime inhoud: De tassen hebben een ruim hoofdvak dat voldoende ruimte biedt voor alle gymkleding en -schoenen van een kind.
  2. Verstelbare schouderbanden / touwtjes: De schouderbanden zijn verstelbaar, zodat de tas perfect op de lengte van het kind kan worden afgesteld.
  3. Verstevigde hoeken: De hoeken van de tas zijn verstevigd, zodat deze kindergymtas minder snel beschadigd raakt.
  4. Wasbaar op 30 graden: De tassen zijn wasbaar op 30 graden, zodat ze gemakkelijk schoon te houden zijn. Ook kun je ze eventueel afnemen met een natte doek.
  5. Voor verschillende gebruiksmogelijkheden: gebruik de tas voor gym, buitenschoolse opvang, een dagje weg, paardrijles of andere sporten.

Heckbo gymtas afmeting

Conclusie:

Gymtassen voor kinderen van Heckbo zijn een goede keuze voor kinderen die op zoek zijn naar een voordelige en speelse tas voor hun gym en sportkleding. De kindergymtassen zijn verkrijgbaar in een ruime keuze aan thema's en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Heckbo gymtassen collecties

Bekijk hier de volledige collectie.