Vorige Kinderboek 13 van 46 Volgende

Het nummer één telboek - Casper Salmon

ISBN nummer: 9789025775780
€ 13,99 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Het nummer één telboek - Casper Salmon

Dit is ook een telboek. Het nummer één telboek zelfs. Maar niet zoals je gewend bent, want in dit boek tellen we uitsluitend tot één. Dus haal het niet in je hoofd om tot twee te tellen!

In ‘Het nummer één telboek’ neemt Casper Salmon telboeken op de hak door lezers steeds grotere en moeilijkere dingen te laten tellen. Eerst één appel. Dan één olifant. Dan alle eendjes met rolschaatsen aan (hint: het is er één).

‘Het nummer één telboek’ is een grappig prentenboek en een twist op de bekende telboeken waarmee peuters en kleuters leren tellen tot tien of wel honderd. De vrolijke illustraties van Matt Hunt sluiten prefect aan bij de humoristische toon van de verteller. En uiteindelijk leren de peuters en kleuters misschien toch ook iets over wat grotere getallen (niet verder vertellen).

Tips van Kinderboekenland over Het nummer één telboek.

Toen we dit telboek inkochten, dachten we dat het ging om een echt telboek om te leren tellen van één tot tien. Maar dit telboek gaat echt niet verder dan één. Het is een supergrappig prentenboek, met aan het eind van het boek een grappig en onverwachts einde!
 

Specificatie Omschrijving
Lengte 25 cm
Breedte 25 cm
Hoogte 1 cm
Soort boek Voorleesboek
Indicatie leeftijd Baby / dreumes
Auteur(s) Casper Salmon
Hoofdonderwerp Cijfers en letters
Prijs € 13,99
Illustrator Matt Hunt
Aantal pagina's 13,99
Met illustraties Ja
Boekversie Hardcover
Uitgeverij Gottmer
Taal Nederlands
© 2022 - 2023 Kinderboekenland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel