Populaire kinderboekenseries die vaak in de top 10 kinderboeken staan

Bekijk naast de top 10 kinderboeken ook eens populaire kinderboekenseries. Dit zijn kinderboeken met verschillende delen. Als een kinderboek goed wordt gelezen dan is dat natuurlijk een reden om een nieuw deel uit te geven. Dus ook met deze kinderboeken weet je dat je goed zit.

Bekende kinderboekenseries zijn bijvoorbeeld die vaak in de kinderboeken top 10 hebben gestaan: Dolfje Weerwolfje, De waanzinnige boomhut, Dagboek van een Muts, De Gorgels, De regels van Floor, Koen Kampioen, Manege de Zonnehoeve.

Maar in kinderboekenland gaat het snel. Er verschijnen regelmatig nieuwe kinderboeken die opeens razend populair zijn. 

Populaire en bekende kinderboekenschrijvers

En natuurlijk kunnen kinderen ook fan zijn van bepaalde schrijvers. Of ze nou één titel uitgeven of verschillende. Een kinderboekenschrijver die kinderen aanspreekt, is meestal ook succesvol met nieuwe kinderboeken. Dit zijn ook kinderboekenschrijvers die al heel lang bekend zijn. En die ook bekend en populair blijven. Deze staan dan ook regelmatig in de kinderboeken top 10. Denk bijvoorbeeld aan populaire en bekende kinderboekenschrijvers als: Paul van Loon, Roald Dahl, Carry Slee of Annie M.G. Schmidt. 

Kinderboeken zoeken op leesniveau en interesse

Bij het maken van ons assortiment kijken wij natuurlijk niet alleen naar populairiteit. Wij maken altijd een mix van populaire kinderboeken, zoals de top 10 kinderboeken, en kinderboeken op verschillende niveau's. Maar ook op onderwerp. Bekijk bijvoorbeeld eens de pagina met kinderboeken op onderwerp of kinderboeken op thema

Top 10 kinderboeken van Kinderboekenland

Bekijk hieronder de meest populaire kinderboeken in ons assortiment per leeftijd Dit overzicht werken we natuurlijk steeds bij, want dit kan natuurlijk snel veranderen! Met een populair kinderboek weet je in ieder geval dat andere kinderen ze erg graag lezen. Dus dan vallen deze waarschijnlijk ook in de smaak!

Tips ontvangen over kinderboeken?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 1 keer per maand houden we je op de hoogte met tips, nieuwe producten en meer. Je kunt je ieder moment weer uitschrijven.