Nationale voorleesdagen 2023 op 25 januari  tot en met 4 februari 

De Nationale Voorleesdagen zijn een jaarlijks terugkerend evenement in Nederland waarbij het voorlezen aan kinderen centraal staat. In 2023 zullen de voorleesdagen plaatsvinden van 25 januari tot en met  4 februari 2023. Het doel van deze dagen is om kinderen te stimuleren om meer te lezen en te genieten van boeken.

Bekijk de voorleesboeken in ons assortiment.

Nationale Voorleesdagen 2023

Activiteiten tijdens de Nationale Voorleesdagen 2023

Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd tijdens de Nationale Voorleesdagen 2023, zoals voorleessessies in bibliotheken, scholen en kinderdagverblijven. Ook zijn er speciale voorstellingen en workshops gepland voor kinderen van alle leeftijden.

Bovendien zullen er verschillende bekende Nederlanders zijn die een rol spelen in de voorleesdagen, zoals schrijvers, presentatoren en acteurs. Zij zullen hun favoriete kinderboeken voorlezen en kinderen uitnodigen om zelf ook voor te lezen.

De Nationale Voorleesdagen zijn een geweldige gelegenheid om kinderen te introduceren aan de wondere wereld van boeken en lezen. Dus, sluit je aan bij deze geweldige campagne en ontdek hoe leuk lezen kan zijn! 

Bekijk hier onze voorleesboeken

Wanneer zijn de Nationale Voorleesdagen 2023

Van 25 januari tot 4 februari 2023 zijn de Nationale Voorleesdagen 2023. Er zijn diverse activiteiten door het hele land op scholen en in bibliotheken. Maar natuurlijk is dit ook een goed moment om zelf een leuk voorleesboek aan te schaffen. Voorlezen is een belangrijk begin naar zelfstandig lezen.

 

© 2022 - 2023 Kinderboekenland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel