Sorteer op
 • Voelboek

  Rupsje Nooitgenoeg voelboek - Eric Carle
  Rupsje Nooitgenoeg voelboek - Eric Carle

  De wereld van Eric Carle met al zijn kleuren en vormen spreekt ook tot de verbeelding van heel jonge kinderen. Met dit prachtige voelboek kunnen peutertjes vanaf 18 maanden al kennis maken met deze kleurrijke wereld.

  € 13,99
 • Dikkie dik babyboekje!

  Dikkie Dik Kiekeboek - Jet Boeke
  Dikkie Dik Kiekeboek - Jet Boeke

  Dikkie Dik Kiekeboek voor de allerkleinsten! Een prachtig verzorgd babyboekje dat weer een stapje verder gaat dan de reeds zo bekende knisperboekjes. Dit stevige stoffen boekje bevat flapjes die een knispergeluid maken.

  € 13,99
 • Mijn diertjes geluidenboek en voelboek - Marion Billet
  Mijn diertjes geluidenboek en voelboek - Marion Billet

  Mijn diertjes geluidenboek en voelboek - Marion BilletJonge kinderen verkennen de wereld met hun zintuigen. In dit bijzondere boekje kunnen ze de dieren en objecten niet alleen zien én horen, maar ook voelen! Een boekje dat de…

  € 15,95
 • Welterusten lieve bobbi - met knuffeldoek
  Welterusten lieve bobbi - met knuffeldoek

  Welterusten, lieve Bobbi is het ideale boekje om voor te lezen voor het slapen gaan. Met het Bobbi-knuffeldoekje kan ieder kind voortaan niet wachten om naar bed te gaan.

  € 16,99
Sorteer op

Voelboekjes voor baby's en peuters

Voelboekjes zijn een geweldige manier om baby's en peuters te helpen bij het ontdekken van de wereld om hen heen. Deze unieke boekjes zijn speciaal ontworpen om de zintuigen van de jonge kinderen te prikkelen door middel van verschillende materialen en texturen. De boekjes bevatten bijvoorbeeld pagina's met zachte stof, gladde oppervlakken, knisperende geluiden of glimmende vormen. Hierdoor leren kinderen op een speelse manier over verschillende materialen en objecten.

Ook zijn deze boekjes een geweldige tool voor ouders en verzorgers om interactie met hun kind te hebben. Door samen met het kind door het boek te gaan en te praten over de pagina's, wordt de taalontwikkeling gestimuleerd.

Voelboekjes hebben een educatief doel

Bovendien zijn veel voelboekjes ontworpen met een educatief doel, zoals het aanleren van de namen van dieren of het herkennen van kleuren. Dit maakt ze niet alleen leuk voor kinderen, maar ook nuttig voor hun ontwikkeling.

Voelboekjes cadeau geven aan baby's of peuters

Als u op zoek bent naar een uniek en educatief cadeau voor een baby of peuter, overweeg dan zeker een voelboek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende thema's en stijlen, dus er is voor ieder kind wel een geschikt boek te vinden.

Toch op zoek naar iets anders? Ga terug naar de hoofdpagina of de categorie baby en peuter.

© 2022 - 2023 Kinderboekenland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel