Educatieve spelletjes & leerzame spelletjes

Educatieve spelletjes, oftewel leerzame spelletjes zijn een leuke manier om kinderen op een speelse manier kennis en vaardigheden bij te brengen. Ze kunnen worden gebruikt om allerlei soorten onderwerpen te leren, van rekenen en spelling tot wetenschap en geschiedenis. Educatieve spelletjes zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden en kunnen worden aangepast aan het niveau en de interesses van elk kind.

Welke educatieve of leerzame spelletjes zijn geschikt?

Educatieve spelletjes zijn een leuke manier om kinderen op een speelse manier kennis en vaardigheden bij te brengen. Ze kunnen worden gebruikt om allerlei soorten onderwerpen te leren. Om het geheugen te trainen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een memospel, ook wel memory. Bij een kind die meer leert van iets doen, kun je kiezen voor bijvoorbeeld een doeboek.

Bekijk hier ons assortiment educatieve spelletjes. In de categorie leerzaam kun je ook andere leerzame spelletjes vinden. Zoals taalspelletjes of rekenspelletjes. Of ga terug naar de hoofdpagina.

Sorteer op
 • Het spel van Vos en Haas - Red het ei
  Het spel van Vos en Haas - Red het ei

  Help Vos en Haas en hun vrienden om het ei in het nest te leggen voordat Jak het vindt. Volg het goede spoor, vind het juiste nest en geef het ei aan zijn mama. Maar schiet op, want jullie moeten samen sneller zijn dan Jak!

  € 22,99
 • Anansi de spin memospel
  Anansi de spin memospel

  Anansi de spin memospel - memoryspel - naar de boeken van Iven Cudogham: Voor dit memospel zijn afbeeldingen gebruikt uit de serie Anansi de spin en dat maakt het voor kinderen heel herkenbaar en extra leuk.

  € 8,99
 • Doeboek!

  Het Grote Gruffalo Doeboek - Julie Donaldson
  Het Grote Gruffalo Doeboek - Julie Donaldson

  Regenachtige herfstdagen en lange winteravonden worden een feest met dit veelzijdige doeboek. Je leert hoe je Uil kunt knutselen en hoe je een compleet mini-schaduwpoppentheater kunt maken .

  € 12,50
 • 365 spelletjes, grapjes en kleurplaten

  De waanzinnige boomhut scheurkalender 2023 - Andy Griffiths & Terry Denton
  De waanzinnige boomhut scheurkalender 2023 - Andy Griffiths & Terry Denton

  Andy & Terry presenteren: de enige echte waanzinnige boomhut scheurkalender 2023. Elke dag een knotsgek weetje, een leuke tip of een originele opdracht. Laat je verrassen en maak van 2023 een waanzinnig jaar!

  € 15,99
 • Nieuw!

  De Zoete Zusjes memospel - memory - Hanneke de Zoete
  De Zoete Zusjes memospel - memory - Hanneke de Zoete

  en ouderwets potje memory, maar dan in de stijl van Saar en Janna: dat is het enige echte Zoete Zusjes memospel!

  € 15,00
Sorteer op
© 2022 - 2023 Kinderboekenland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel