Doeboeken voor kinderen, lekker lezen en lekker doen!

Even niets te doen? Pak een doeboek voor kinderen en laat ze lekker lezen en vooral doen. Denk aan een doeboek waarmee je naar buiten moet of lekker knutselen. Dan zijn ze weer even lekker bezig.

Wat zijn doeboeken? 

Een doeboek voor kinderen is een kinderboek waarin activiteit wordt gestimuleerd. Bijvoorbeeld door ze de natuur in te sturen. Ook kan het iets zijn om zelf te maken, zoals een knutselboek. Het gaat in ieder geval om meer dan alleen het lezen van een boek, ze gaan op onderzoek uit of ontdekken nieuwe dingen. En vooral, ze zijn weer even lekker bezig. 

Leuk voor in de vakantie om ze actief te houden. Of tijdens een regenachtige dag als het een doeboek is voor activiteiten die je binnen kunt doen.

Leuke doeboeken!

Wij hebben leuke doeboeken, zoals de zoekboeken waarmee je met een zaklamp in het boek zelf op zoek gaat. Maar ook scheurkalenders, met iedere dag of een leuk weetje, maar ook een leuke activiteit. Zoals de Waanzinnige Boomhut scheurkalender

En wil je ze naar buiten sturen? En iets leren van de natuur? Dan zijn er natuurlijk ook natuur doeboeken. Zoals ´Het grote groene doeboek´. En met het doeboek van de Gorgels of Gruffalo, blijf je lekker binnen. Los leuke raadsels en andere puzzels op. En ook creatief bezig zijn is natuurlijk mogelijk met de doeboeken in ons assortiment. 

Geen doeboek, maar wel iets doen?

Er zijn natuurlijk meer meer opties dan alleen doeboeken. Bekijk bijvoorbeeld eens de pagina puzzelboekjes. Of de leukste taalspelletjes, zoals die van Loco Mini. Of speel een potje letterkwartet! Zo zijn ze lekker bezig en leren ze ook nog wat! Heb jij weer meer tijd voor jezelf, of je doet natuurlijk lekker mee. 

Op zoek naar hulp in de keuken? Er zijn ook leuke kinderbakboeken en kinderkookboeken. Bijvoorbeeld de kinderkookboeken die bekend zijn van Heel Holland Bakt kids. Of de Zoete Zusjes kookboek.

Bekijk hieronder het assortiment met de leukste doeboekjes. Zo kun je ze iets laten leren en vooral doen. 

Sorteer op
Sorteer op
© 2022 - 2023 Kinderboekenland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel