Dolfje Weerwolfje boeken van Paul van Loon. 

Dolfje Weerwolfje is een kinderboekenserie van schrijver Paul van Loon. De Dolfje Weerwolfje boeken zijn al jaren erg populair. In 1996 kwam het eerste kinderboek uit. Daarna zijn er nog veel nieuwe boeken uitgekomen. Dolfje Weerwolfje gaat over een jongen die eigenlijk Dolfje Spaan heet. Hij ontdekt dat hij een weerwolf is. 

Wie is Dolfje Weerwolfje? 

Dolfje is bij de familie Vriends gaan wonen, omdat zijn echte ouders niets meer met hem te maken wilde hebben. Dat gebeurde toen zijn erachter kwamen dat hij een weerwolf zou worden. Dat is normaal in zijn echte familie, want steeds volgt er weer een nieuwe generatie weerwolven. Dit slaat alleen steeds een tijd over, dus zijn vader was geen weerwolf, maar zijn opa wel. 

Dolfje, die dus eigenlijk Dolfje Spaan heet, woont bij vader Willem, moeder Jasmijn en zoontje Timmie. Iedere maand verandert Dolfje voor 3 nachten in een weerwolf. Altijd bij Volle Maan, de avond daarvoor en de avond daarna.

Paul van Loon

Paul van Loon is een bekende kinderboekenschrijver. Hij schrijft kinderboeken, maar maakt ook muziek. Hij is ook bekend van de kinderboeken De Griezelbus en Raveleijn. Zijn boeken gaan vooral over griezelverhalen en hij valt regelmatig in de prijzen bij onder andere de Kinderjury. Meerdere boeken, waaronder Dolfje Weerwolfje en De Griezelbus zijn ook als film verschenen. 

Dolfje Weerwolfje Loco Maxi - oefenen met taal & spelling

Naast de kinderboeken kun je in onze webwinkel ook Loco Maxi producten bestellen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens Dolfje Weerwolfje Loco Maxi. Zo kun je spelenderwijs beter leren lezen en schrijven. Je kunt Dolfje Weerwolfje Loco Maxi ook vinden in het assortiment hieronder.

Geen resultaten gevonden. Probeer andere filters te gebruiken.
© 2022 - 2023 Kinderboekenland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel