Dagboek van een muts - de bekende serie van Rachel Renée Russell

Dagboek van een Muts is een razend populaire kinderboekenserie van auteur Rachel Renee Russell. Meestal gelezen door meiden vanaf 10 jaar. Origineel geschreven in het Engels, maar vertaald naar het Nederlands.

dagboek van een muts rachel renee russelWaar gaat Dagboek van een Muts over? 

Deze boeken gaan over hoofdpersoon Nikki die op een middelbare school zit. Ze beleeft echte meidenavonturen. Zo wordt ze verliefd op een jongen van school. Of geeft ze een feestje voor haar vriendinnen tijdens haar verjaardag. Maar natuurlijk moet er net altijd iets mis gaan. Dit schrijft ze op in haar dagboek en daarom kun je de avonturen die ze meemaakt lezen alsof je erbij bent! 

Hoe is het geschreven?

Deze kinderboeken zijn redelijk eenvoudig geschreven. De boeken van Dagboek van een Muts hebben veel illustraties. De teksten zijn echt geschreven alsof je een schrift leest. Oftewel het dagboek! Dus het zou zomaar kunnen voelen alsof je het dagboek van je beste vriendin leest. Je leest wat er goed gaat, maar ook alle drama! Zo duikt er bijvoorbeeld in een van de boeken, een youtube filmpje op van Nikki. En die komt haar niet erg goed uit. En gaat haar feestje nog wel door, want haar moeder wil haar buurvrouw inhuren om op de accordeon te spelen. Helemaal niks aan!

Over Rachel Renée Russel

Rachel Renee Russell is een kinderboekenschrijfster uit Amerika. In 2009 kwam het eerste deel uit van Dagboek van een Muts. In het Engels heet deze reeks oorspronkelijk; Dork Diaries. Er gaan miljoenen boeken uit deze reeks over de toonbank. Deze kinderboeken zijn dan ook al vertaald in 28 talen. Daarnaast worden ze in 35 landen uitgebracht. En wist je dat de dochter van Rachel, ook Nikki heet?

Wil jij een populair meidenboek in huis halen? Bestel dan een van de boeken uit de reeks Dagboek van een Muts. Hieronder zie je welke wij op voorraad hebben. Zorg dat je er snel bij bent, want deze boeken zijn erg populair! 

Wil je iets anders lezen? Denk dan ook eens aan bijvoorbeeld De regels van Floor of Het leven van een loser! Of bekijk gewoon algemeen de boeken voor de leeftijd vanaf 10 jaar, 11 jaar of 12 jaar

Hieronder kun je ons assortiment Dagboek van een Muts boeken vinden! 

Sorteer op
Sorteer op
© 2022 - 2023 Kinderboekenland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel