Sorteer op
per pagina
 • Welterusten lieve bobbi - met knuffeldoek
  Welterusten lieve bobbi - met knuffeldoek

  Welterusten, lieve Bobbi is het ideale boekje om voor te lezen voor het slapen gaan. Met het Bobbi-knuffeldoekje kan ieder kind voortaan niet wachten om naar bed te gaan.

  € 16,99
 • Iejoor verliest een staart (Winnie de Poeh) - A.A. Milne
  Iejoor verliest een staart (Winnie de Poeh) - A.A. Milne

  Dit prachtig uitgevoerde kleine boekje bevat een hartverwarmend Winnie de Poeh-verhaal van A.A. Milne. Iejoor verliest zijn staart en Winnie de Poeh belooft plechtig deze voor Iejoor te vinden.

  € 10,99
 • Winnie de Poeh en een stelletje bijen - A.A. Milne
  Winnie de Poeh en een stelletje bijen - A.A. Milne

  Dit prachtig uitgevoerde kleine boekje bevat een hartverwarmend Winnie de Poeh-verhaal van A.A. Milne. Poeh gaat uit wandelen en komt de 'verkeerde soort bijen' tegen.

  € 10,99
 • Kikker is jarig - Max Velthuis
  Kikker is jarig - Max Velthuis

  Een bijzondere dag die hij graag viert met zijn vriendjes! Kikker wordt wakker. Hij is vandaag jarig! Daarom gaat hij al zijn vriendjes uitnodigen voor een feestje... Maar komen ze wel?

  € 5,99
 • Jip en Janneke - Allemaal dieren - Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp
  Jip en Janneke - Allemaal dieren - Annie M.G. Schmidt en Fiep Westendorp

  Een vrolijke bundel met de mooiste voorleesverhalen over dieren. Met de iconische illustraties in zwart-wit van Fiep Westendorp.

  € 9,99
 • incl. kartonnen zaklamp!

  Zaklampboek - zoekboek Speuren naar Hans & Grietje
  Zaklampboek - zoekboek Speuren naar Hans & Grietje

  Het boek begint eerst met een educatief stuk over het onderwerp. Hier kom je ook gelijk de kartonnen zaklamp tegen. Vervolgens begint er een verhaal met dikgedrukte woorden....

  € 9,99
 • Het dikke dinoboek - Marianne Busser & Ron Schröder
  Het dikke dinoboek - Marianne Busser & Ron Schröder

  Een grappig en leerzaam boek, met daarin heel veel versjes en weetjes over allerlei dino's en andere uitgestorven dieren. Zowel kinderen als volwassenen zullen zich verbazen over talloze wonderlijke feitjes over deze bijzondere di

  € 19,99
 • Is er leven op je neus? - Christian Borstlap
  Is er leven op je neus? - Christian Borstlap

  Zonder microben zouden we niet kunnen leven. We zouden niet kunnen eten of ademen. Dat is wat kinderen leren in dit kleurrijke prentenboek waarin heel veel leuke en grappige weetjes zijn opgenomen over microben.

  € 19,99
 • Samen hier - Oliver Jefferson
  Samen hier - Oliver Jefferson

  Zijn boodschap is universeel: 'Welkom op aarde. Dit kan een verwarrende plek zijn, vooral als je er nog maar net bent. Dit boek kan je gids zijn bij de start van je reis. Je zult zelf nog veel meer ontdekken.

  € 14,99
 • Paco gaat naar de opera - Magali le Huche (geluidenboek)
  Paco gaat naar de opera - Magali le Huche (geluidenboek)

  Paco en Betty bezoeken de opera van Parijs. Maar als de rondleiding begint, raken ze de groep kwijt. Dat is dé gelegenheid om achter de coulissen te kijken en prachtig gezang te horen.

  € 19,95
 • Paco in de disco - Magali le Huche
  Paco in de disco - Magali le Huche

  Paco en zijn vrienden zijn dol op muziek. En op dansen! Elke zaterdagavond schudden ze de pootjes los in de disco. Ze dansen op herkenbare deuntjes met een heerlijke beat. Luister, zing en dans je met hen mee?

  € 19,95
 • Prentenboek over zelfvertrouwen

  Piranha van goud - Virginie De Pauw
  Piranha van goud - Virginie De Pauw

  Jesse het goudvisje zit in een klas vol piranha's. Niemand weet dat hij een goudvis is, tot er een scheur in zijn vermomming komt. En dan neemt Jesse een dapper besluit... een mooi verhaal over zelfvertrouwen.

  € 17,95
 • Noor & Pol - Kashelle Gourley
  Noor & Pol - Kashelle Gourley

  Prentenboek Noor & Pol. Noor is een vindingrijk en creatief meisje dat in haar eentje op de Noordpool woont. Ze heeft het daar best naar haar zin, maar soms is het wel een beetje eenzaam. Noor zou wel wat gezelschap willen hebben

  € 14,99
 • TIP!

  Wat zit er in je buik, mama? - Sam Lloyd
  Wat zit er in je buik, mama? - Sam Lloyd

  Er zit iets in mama’s buik, maar ik weet niet wat het is.
  Is het een aap, is het een paard of is het misschien een inktvis? Kijk snel onder de flappen!

  € 12,50
 • Welterusten allemaal - Chris Haughton
  Welterusten allemaal - Chris Haughton

  'Welterusten allemaal' is een prachtig prentenboek van Chris Haughton, bekend van 'Mama kwijt' (Prentenboek van het Jaar 2012). Deze uitgave is gemaakt van stevig karton.

  € 14,99
Sorteer op
per pagina

Kinderboeken voor kleuters

Kinderboeken zijn belangrijk voor de ontwikkeling van kleuters. Ze leren niet alleen hoe ze moeten lezen, maar ook hoe ze de wereld om hen heen begrijpen. Bij het kiezen van een kinderboek voor uw kleuter is het belangrijk om te zoeken naar boeken met prachtige illustraties, leuke verhaallijnen en educatieve waarde.

Welk kinderboeken zijn geschikt voor kleuters?

Er zijn talloze kinderboeken beschikbaar voor kleuters, dus het kan moeilijk zijn om de juiste keuze te maken. Gelukkig zijn er enkele geweldige kinderboeken die perfect zijn voor deze leeftijdsgroep. Bijvoorbeeld, "Rupsje Nooitgenoeg" van Eric Carle is een klassieker voor kleuters. De herhaalde zinnen en duidelijke illustraties maken het gemakkelijk voor kleuters om te volgen, terwijl ze ook leren over de levenscyclus van een rups. 

Er zijn talloze andere geweldige kinderboeken voor kleuters, dus wees niet bang om verschillende titels te testen om te zien wat het beste werkt voor uw jonge lezer. Onthoud altijd om te kiezen voor boeken met mooie illustraties, leuke verhaallijnen en educatieve waarde om ervoor te zorgen dat uw kleuter het meeste uit zijn of haar leeservaring haalt.

Bekijk hier onze selectie kinderboeken voor kleuters.

© 2022 - 2023 Kinderboekenland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel