diversiteit

Vorige Kinderboek 11 van 46 Volgende

Van Arthur voor Zeb - Vincent X. Kirsch

ISBN nummer: 9789024598472
€ 15,99 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Van Arthur voor Zeb - Vincent X. Kirsch

Van Arthur voor Zeb  inkijkexemplaar

In het kleurrijke prentenboek Van Arthur voor Zeb vertelt auteur-illustrator Vincent X. Kirsch op subtiele en hartverwarmende manier een verhaal over vriendschap en liefde. Wat dit boek bijzonder maakt is de ongedwongen manier waarop die liefde, die toevallig tussen twee jongens is, wordt verbeeld voor kinderen vanaf 5 jaar.

Arthur is op Zeb en Zeb is op Arthur, iedereen zei dat het zo was. Maar ze durven het zelf niet hardop te zeggen. Ze brengen elke minuut samen door, terwijl ze naar school lopen, huiswerk doen, leren fietsen en nog veel meer.

Arthur probeert Zeb een brief te schrijven om hem te vertellen hoe hij zich voelt. Maar de woorden klinken nooit goed, hoe vaak hij de brief ook herschrijft. Dus hij verstopt ze allemaal. Een voor een vinden Arthurs vrienden de brieven en ze weten precies voor wie ze zijn bedoeld.

Dit prentenboek, dat vertaald is door auteur en dichter Pim Lammers, is ideaal voor gesprekken met kinderen over vriendschap, lhbtiqa+ liefde en diversiteit.

Wil je meer specificaties over het prentenboek Van Arthur voor Zeb!, klik dan op de details knop of lees onze tip hieronder!

Van Arthur tot Zeb prentenboek kinderboek

Tips van ons over Van Arthur voor Zeb!

Dit is een heel mooi verhaal over twee jongetjes die verliefd zijn op elkaar. Zullen ze elkaar uiteindelijk de liefde verklaren? Dat is de hoofdvraag in dit prentenboek. Een leuk en aandoenlijk verhaal over diversiteit en lhbtiqa+ liefde. Geschikt voor de leeftijd van 5 jaar, maar ook geschikt voor iets oudere kinderen. Een kinderboek waarmee je kunt uitleggen dat je op iedereen verliefd kunt worden.


Leeftijdsindicatie: vanaf 5-6 jaar 
Basisschool: groep 2, groep 3
Onderwerp: diversiteit, vriendschap, avontuur
Categorie kinderboek: prentenboek, voorleesboek

Specificatie Omschrijving
Lengte 22,9 cm
Breedte 27,9 cm
Hoogte 1 cm
Soort boek Prentenboek
Indicatie leeftijd Vanaf 5 jaar
Auteur(s) Vincent X. Kirsch
Hoofdonderwerp Diversiteit
Prijs € 15,99
Aantal pagina's 40
Met illustraties Ja
Boekversie Hardcover
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff
Taal Nederlands
Vertaler Pim Lammers
© 2022 - 2023 Kinderboekenland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel