Bekend van YouTube!

Vorige Kinderboek 54 van 54 Volgende

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 - De Tijdmachine

ISBN nummer: 9789043923460
€ 15,99 (inclusief btw)
Voorraad 4 stuks

De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 - De Tijdmachine

Rutger, Thomas en Paco worden in De Tijdmachine door de katachtige Professor naar het verleden gestuurd. Hoe komen ze weer terug in het nu?

De Tijdmachine is het superspannende tweede boek van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco. De katachtige Professnor blijft onze helden dwarszitten. Vol kattenkwaad stuurt hij de drie met zijn tijdmachine ver weg naar het verleden. Via een razende, elektrische storm komen ze terecht in de tijd van de Egyptenaren, de dinosaurussen en nog veel meer. En daar worden ze niet altijd even vriendelijk ontvangen. Maar uit onverwachte hoek krijgen ze een helpende hand. Zal het ze lukken om weer terug te keren naar het heden en de Professnor voor eens en voor altijd een lesje te leren? Eén ding is zeker: de tijd vliegt tijdens het lezen van dit boek! ‘De avonturen van Rutger, Thomas en Paco’ is dé succesvolle kinderboekenserie van dit moment. De Tijdmachine is het langverwachte vervolg op De magische halsband, dat is bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2022.

Rutger Thomas en Paco 2

Ons advies over 'De avonturen van Rutger, Thomas en Paco 2 - De tijdmachine': De succesvolle YouTuber Rutger Vink is al lange tijd erg bekend bij kinderen. Hij is gestart met zijn YouTube kanaal Furtjuh. Later kwam ook zijn vriend Thomas in de vlogs en kochten zij samen hun hond Paco. Niet zo gek dus dat de kinderboeken over hun avonturen nu ook erg populair zijn. Dit is het tweede deel. Dit is een boek om zelfstandig te lezen en heeft een leeftijdsindicatie vanaf 8 jaar. Maar omdat deze YouTubers ook populair zijn onder jongere kinderen spreekt dit natuurlijk ook erg aan als voorleesverhaal en meelezen kan natuurlijk ook. Bij kinderen die Furtjuh of Gewoon Thomas op YouTube volgen, zit je dus sowieso goed met dit boek.

 

Specificatie Omschrijving
Soort boek Zelfleesboek
Indicatie leeftijd Vanaf 8 jaar
Auteur(s) Thomas van Grinsven, Rutger Vink
Prijs € 15,99
Illustrator Sabine van der Stadt
Aantal pagina's 176
Met illustraties Ja
Boekversie Hardcover
Uitgeverij Kosmos Uitgevers
Taal Nederlands
© 2022 - 2023 Kinderboekenland.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel